Hoofdmenu:
Lekker koken met Biekew > Zalm...
Zalm met yoghurt en room (Peggytwo)
Ingrediënten:
400 gr spaghetti
200 gr gerookte zalm
1 ui
1 eierdooier
250 ml room
100 gr yoghurt
30 gr boter
peper en zout
bieslook
Bereiding :
Snijd de zalm in stukjes van 1 cm. Snijd de ui fijn en reinig de bieslook.
Laat de boter smelten en fruit er de ui in met 1 pollepel water. Laat 10 minuten stoven.
Doe er dan de zalm bij en laat 1 minuut op smaak komen. Doe er de room en yoghurt bij en laat nog 2 minuten indikken. Kruid met zout en peper en doe er ook de grofgesneden bieslook bij.
Doof het vuur en roer er snel de losgeklopte dooier onder.
Kook ondertussen de spaghetti "al dente". Giet af en meng onder de saus. Serveer warm.
Smakelijk,
Peggytwo