Hoofdmenu:
Lekker koken met Biekew > Voor frissere momenten tijdens de zomer
Spaghetti bolognaise (door Brombach)
Benodigdheden :
1 kilo gemengd gehakt
1 grote ajuin
3 paprika's
halve kilo wortelen
1 blik champignons
3 blik gepelde tomatenblokjes
1 klein blikje geconcentreerde tomaten puree
1 karton gezeefde tomaten
cayennepeper
peper en zout
look en bieslook
basilicum
bouillonblokjes (rund)
olijfolie
parmezaankaas (geraspt)
Bereiding :
De ui in olijfolie stoven de wortelen en paprika (klein gesneden)
erbij doen.
Champignons en de tomaten, tomatenpuree en gezeefde tomaten erbij en alles laten garen .
Ondertussen het vlees in een apparte pan aanstoven
en daarna bij in de tomatensaus .
Kruiden met de verschillende kruiden en nog even laten verder koken .
Ongeveer 1 uur bereidingstijd