Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Duitse aardappelsla

Lekker koken met Biekew > Zomerse gerechtjes

Duitse aardappelsla

ingrediënten:
Vastkokende aardappelen
250 gr vleessla
spekblokjes
ui
zoetzure augurken
mayonaise

bereiding:
Kook de aardappelen in de schil en pel ze nog warm.
Laat afkoelen en snijd in gelijke blokjes
Bak de spekblokjes knapperig en leg ze op een keukenrol velletje voor het overtollige vet weg te nemen.
Snij de ui in fijne stukjes
De augurken in blokjes snijden.
Meng nu de aardappelen, spekblokjes,ui, augurken en de vleessla onder elkaar.
Giet een beetje nat van de augurken erbij en mayonaise.
Zet een paar uren in de koelkast zodat de smaken zich goed vermengen.
Opdienen met een frisse sla.



Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu