Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Osso Bucco

Lekker koken met Biekew > Osso...

Osso Bucco

Voor 4 personen:
4 kalfsschenkels
1 ui
2 wortelen
2 seldertakken
1 prei
4 teentjes look
tijm-laurier
2 eetlepels tomatenpuree
400 gr gepelde tomaten uit blik
1 sinaasappel
olijfolie
bloem
½ l witte wijn

Bereiding:
Kruid de schenkels,bloem ze in en bak ze zachtjes aan in de olijfolie langs beide kanten.
Snijd de groenten in blokjes en stoof ze mee.
Blus met de witte wijn.
Voeg er de tijm,laurier,tomatenpuree en gepelde tomaten alsook het sap van de sinaasappel en één schil.
Laat 45 min. sudderen op het vuur.
Serveren met risotto of stokbrood.
Osso bucco tip :
Ik heb graag wat sap van de sinaasappelen de schil erbij, dat zorgt voor de lekkere frisheid gecombineerd met de bitterheid van de schil.


Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu