Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Gestoofde Komkommer met cordonbleu

Lekker koken met Biekew > Komkommer

Gestoofde komkommer met cordonbleu

Benodigdheden

1 komkommer
olijfolie
zout
peper
italiaanse kruiden of oregano
eventueel 1 eetlepel azijn
bereiding

Was de komkommer af met koud water, snijd de uiteinden eraf en snijd de komkommer in dunne plakjes met de hand of op een grove schaaf. (kaasschaaf werkt ook goed). Verhit de olijfolie in een braadpannetje. Als de olie heet is de komkommmer in de pan doen en even goed omroeren en op hoog vuur aanzetten. Wat zout, peper en italiaanse kruiden naar smaak toevoegen. Het geheel op laag vuur 5 minuten gaar stoven. Warm serveren of af laten koelen. Als het koud gegeten wordt doe er dan de eetlepel azijn doorheen.

Cordonbleu zachtjes bakken in de pan. ( cordonbleu is stuk mager vlees doormidden gesneden met stukje ham en kaas opgevuld en gepanneerd met broodkruim)

Lekker met aardappelkroketten.



Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu