Hoofdmenu:
Lekker koken met Biekew > Zalm...
Broodpudding
Benodigdheden:
Oud wit brood
Melk
Zakje vanillepudding
Zakje vanillesuiker
Bruine suiker
1 ei
zakje witte rozijnen
rumessence
chocolade eigen keuze
Bereiding:
Doe het oud brood in stukjes , doe de vanillepudding en de suikers samen met het ei erbij en overgiet met de melk.
Een half flesje rumessence en de rozijnen erbij doen en alles goed onder elkaar mengen.
Laat even staan tot het brood de melk heeft geabsorbeerd en meng nog een keer alles goed onder elkaar.
Vet met een keukenpapiertje een ovenschaal in en doe de mengeling erin.
In een voorverwarmde oven +/- één uur laten bakken op 180°
Smelt de chocolade au-bain-marie en nadat je de schaal uit de oven hebt gehaald bestrijk je de bovenkant met de chocolade.
Hier thuis krijgt hij meestal niet de kans om helemaal af te koelen , zo lekker vinden ze het.
Smakelijk!!!!
Biekew