Hoofdmenu:
Lekker koken met Biekew > Stoofpotjes...
Provencaals rundvlees. (door Picanto)
300 gr rundvlees
1teentje knoflook
2uien-2 wortelen
1 ons champions
event.enkele olijven
2 eetl. tomaten puree
50 gr. magarine
1/4 l bouillon of groentenat
peterselie, selderie, peper, zput
bloem of maizena.
Rundvlees in middelgrote blokjes snijden, de gehakte ui snijden ,fruiten en aan het vlees toevoegen, rondom bruin bakken
De peen in de lengte doorsnijden, fijgehakte knoflook, bouillon selderie. peper en zout naar smaak bij voegen.
2 uur laten sudderen
saus zeven
De champions in niet te dunne plakken snijden
evt.ontpitte olijvenerbij doen
tomaten puree erbij, terug aan de kook brengen
evt. binden.
serveren met gekookte aardappelen
macaronie of spagetti
en sla.
smakelijk eten.
groetjes picanto.