Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Pastasla

Lekker koken met Biekew > Pasta

PASTASLA
-----------------

Benodigdheden:

50 gr pasta ongekookt per persoon
hamblokjes-spekblokjes
gele paprika
komkommer
enkele radijsjes
klein doosje fijne erwtjes- zongedroogde tomaten
potje volle yoghurt
enkele lepels olie( naar eigen smaak)
zakje slakruiden.

Werkwijze
-----------
De pasta beetgaar koken in ruim gezouten water, laten afkoelen.
De spekblokjes bakken in een pan zonder vetstof tot ze knapperig zijn en op een keukenpapiertje laten afkoelen.
Paprika ontpitten en in kleine blokjes snijden of reepjes.
Radijsjes in dunne plakjes.
komkommer schillen en de zaden verwijderen met een lepel en eveneens in blokjes snijden.
Erwtjes laten uitlekken in een vergiet.
Zongedroogde tomaatjes fijn snijden.
Als alles goed is afgekoeld de pasta in een grote kom doen, de groenten en vlees goed onder elkaar mengen.
Yoghurt, olie en kruiden toevoegen en een flinke draai van de pepermolen.
Je kan dit recept aanpassen naar eigen keuze van groenten en vlees.
Ook lekker met stukjes appel en rode ui.
Soms neem ik knackworstjes inplaats van ham.
Smakelijk!!!

Biekew


Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu