Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Progrestaart

Lekker koken met Biekew > Week 44

Progrestaart

Ingrediënten:
6 eiwitten
300 gram suiker
50 gram maizena
vanillemerg
100 gram amandelschaafsel
bigareaux
chocolade galettes
100 gram praliné
1.5 liter slagroom
120 gram poedersuiker

Bereiding:
Teken op een beboterde en met bloem bestoven bakplaat cirkels af van 24 cm.
Bereid het schuim als voor nogatines en spatel hier op het laatst de fijngemaakte praliné door. Spuit hier de cirkels van het centrum uit mee vol en egaliseer met een krabbertje. Bak ze in een oven van 125 graden C. in 1,5 tot 2 uur gaar. Draai de oven uit en laat ze met de deur open nadrogen. Sla de slagroom met de vanille en de poedersuiker stijf. Neem een plak progres en schep hierop 1/3 van de geslagen room. Leg er een tweede plak progres omgekeerd bovenop en maskeer de taart met geslagen room. Zet de zijkant van de taart aan met gebruneerd amandelschaafsel. Garneer bovenop met rozetten geslagen room, bigareaux (gekonfijtte kersen) en amandelschaafsel.

Smakelijk!!!!!!!


Bron: Receptweb

Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu