Hoofdmenu:
Lekker koken met Biekew > Voor frissere momenten tijdens de zomer
Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en parmezaanse kaas.
Ingrediënten:
1 pak spaghetti
4 bouillonblokjes (pasta en rijst)
1 kant en klare tomatensaus
1 ui
400 gr lamsgehakt
450 gr bladspinazie ( diepvries)
paar takjes basilicum
1 zakje geraspte parmezaanse kaas
peper en zout
olijfolie
bereiding:
Snipper de ui en bak in olijfolie. Voeg het gehakt toe. Kruid met peper en zout.
Giet wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
Laat 15 min. op een zacht vuurtje staan.
Laat de laatste 5 min; wat grof gehakte basilicum meekoken.
Kook ondertussen de pasta gaar in de bouillonblokjes en giet af.
Verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
Bestrooi met kaas en serveer.