Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Lamsragout

Lekker koken met Biekew > Lamsvlees

Lamsragout

Ingrediënten:
500gram lamsvlees zonder been
50gr boter
zout en vers gemalen peper
boter voor het invetten van de ovenschotel
2 eieren
1 grote beker yoghurt
Snijd het vlees in vrij grote dobbelstenen.
Smelt de boter in de pan en laat het vlees goed bruin worden.
Zout en peper naar believen

Bereiding:
Giet 1/4l water bij het vlees en laat dit sudderen 20 tot 25 min.Het meeste water is verdampt
De vuurvaste schotel inwrijven met boter.
De eieren loskloppen en vermengen met de yoghurt.
Breng het vlees over in de vuurvaste schotel, giet het yoghurtmengsel erover en zet de schotel in de oven gedurende 20Min. op 225°
Lekker met rijst of stokbrood.

Smakelijk,
Biekew

Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu