Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Zalm met spinazie...

Lekker koken met Biekew > Zalm...

Zalm met spinazie en mascarpone

Ingrediënten:
4 x 150 g zalmfilet
300 g spinazie
250 g mascarpone
1 teentje knoflook
5 dl melk
400 g tagliatelle

Bereidingswijze:
Snipper de knoflook. Doe olie in een wokpan en fruit de knoflook aan. Doe er de spinazie bij en bak kort. Voeg er beetje bij beetje de mascarpone en de melk bij. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten water. Bak de zalm krokant van buiten, maar nog voldoende zacht vanbinnen.
Schep de tagliatelle in borden, giet er wat spinaziesaus over en leg er de zalm bovenop.

Smakelijk,
Biekew



Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu