Cirkel van Respect


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Aardappelsla (Brombach)

Lekker koken met Biekew > Zomerse gerechtjes

Aardappelsla op de wijze van Brombach

Nodig:
aardappelen
Eieren
ajuin
peper en zout
en mayonaise

Bereiding :
Aardappelen koken in de pel ,
als ze afgekoeld zijn pellen en in schijfjes snijden .
Eitjes hard koken, afkoelen en klein snijden .
Ajuin heel fijn snijden .
Alles mengen en peper en zout bijdoen .

Voor diegene die geen eieren lusten of mogen eten
kan je de eieren vervangen door tonijn en tomaten fijn gesneden !

Daar geef ik als groente komkommer bij .
De komkommer schillen en heel fijne schijfjes snijden
fijn gesneden ajuin een paar lepels olie en azijn erbij doen
peper en zout een een goeie scheut blik melk ( geëvaporeerd )

Home Page | SeniorenNet- & Mailgroepsregels | Ledenlijst | Verjaardagen | Lekker koken met Biekew | Kinderhoekje | Koffieleutjes | Tearoom | Huis, tuin & keukenweetjes | Hobby's | Boekenhoekje | Net een beetje anders | Uitstapjes... | Troostende woorden | Foto's van de leden van onze groep | "Cirkel" Gedichten | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2007 | Beste maandelijks gedicht van onze leden van 2008 | Foto's vastgelegd door onze leden | Computerhulp aan onze leden | Tips voor bij en op de computer | Grappige tips voor de pc | Korte Pc tips | Gastenboek | Site Map


© Laatst bijgewerkt: 10 November 2008--------------Vandaag zijn we -------------Het is nu | walter.olieslagers@gmail.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu